Terug naar services

Microsoft Teams Telefonie: één kanaal voor al je communicatie

Altijd bereikbaar voor klanten en collega's, ongeacht de locatie waar je je bevindt of het apparaat dat je gebruikt? Dat kan met Microsoft Teams Telefonie! De voordelen van cloud telefonie via Microsoft Teams met Purple:

Ultieme bereikbaarheid met dekking in meer dan 60 landen

Volledige ontzorging: Purple neemt de migratie en implementatie van je over

Managed SBC & SIP Services, voor een telefonieomgeving die volledig door onze specialisten wordt beheerd

Kostenbesparing: alles in de cloud, geen datacenters of hardware-investeringen

Geautomatiseerde afhandeling van gesprekken met behulp van keuzemenu's

Direct contact opnemen

Migreren naar Microsoft Teams Telefonie

De overgang van een oude naar een nieuwe telefonieomgeving is niet iets om tegenop te zien, maar om naar uit te kijken! Purple coördineert de overgang en de migratie volledig. Zo zorgen we ervoor dat je geen last hebt van verstoringen of onbereikbaarheid. Ook verzorgen we de portering: het omzetten van telefoonnummers naar de nieuwe telefonieprovider. Dit doen we door gebruik te maken van onze managed SBC & managed SIP services, of door aan te sluiten op reeds bestaande oplossingen van de klant. Wij zorgen ervoor dat de telefonieomgeving probleemloos gemigreerd wordt.

Leestip: 5 redenen om over te stappen

Purple's managed SBC-platform

Ons eigen SBC-platform in de cloud, een volledig beheerde koppeling tussen Microsoft Teams en het telefonienetwerk, zorgt ervoor dat je met Microsoft Teams kunt bellen en gebeld kunt worden. Wij beheren het SBC platform voor jou, zodat jij kunt focussen op andere zaken. Eenvoud, ontzorging en betrouwbaarheid.

Managed SIP: één oplossing bij één partij

Ook hebben we een eigen volledig beheerd telefonienetwerk met dekking in meer dan 60 landen. Dankzij managed SIP worden alle telefoonnummers en bel-abonnementen vanuit één oplossing en bij één partij beheerd. Het resultaat? Flexibel, schaalbaar en betaalbaar! 

Meer weten over managed SBC & SIP services? Klik hier!

Landen met dekking in onze Managed SIP oplossing voor Microsoft Teams telefonie

Succesvol in bellen met Microsoft Teams Telefonie

De transitie naar een moderne cloud telefonieoplossing in Microsoft Teams kan uitdagend zijn, vooral als je niet de juiste kennis in huis hebt. Purple heeft de expertise en maakt de overstap naar deze nieuwe omgeving gemakkelijk door een stap-voor-stap aanpak die garant staat voor een succesvolle migratie en bewezen resultaat. Hiervoor gebruiken wij vier fasen voor succesvolle oplevering, oftewel de Purple aanpak.

Lees meer over de Purple aanpak

Waarom Purple?

Wil je efficiënt werken, vloeiend communiceren én grenzeloos samenwerken? Dan ligt de wereld van Purple aan je voeten! Een wereld die draait om oprecht partnership, begrip van organisatorische uitdagingen en langetermijnvisie op het gebied van techniek, service management en adoptie. Modern Communication & Collaboration, noemen we dat.

Cloud telefonie via Microsoft Teams in meer dan 60 landen

Anywhere365; het omnichannel klantcontactcenter

Van strategie en implementatie, naar adoptie en support