Services to add some purple

Cloud telefonie via Microsoft Teams? Omnichannel contactcenter-oplossingen passend bij jouw organisatie? Kies voor flexibel werken, zonder grenzen! Wij zorgen ervoor dat jij in contact blijft met klanten en collega’s en kunt samenwerken op de manier die het beste bij jou past, waar je ook bent. Efficiënt, schaalbaar en betaalbaar, met Microsoft Teams als basisplatform. 

Kies voor Teams als jouw nieuwe telefonie omgeving, in combinatie met het door Purple volledig beheerde telefonienetwerk met een dekking in meer dan 60 landen. Heb je nog een lopend contract hebt bij je huidige telefonie leverancier en wil je toch over naar bellen met Teams? Dat kan! Onze end-to-end aanpak staat garant voor een succesvolle migratie op basis van jullie wensen.

 

Purple zonder grenzen

Purple heeft een eigen volledig beheerd telefonienetwerk met dekking in meer dan 60 landen. Dankzij Managed SIP worden alle telefoonnummers en bel-abonnementen vanuit één oplossing en bij één partij beheerd. Het resultaat? Flexibel, schaalbaar en betaalbaar! Landen met dekking in onze Managed SIP oplossing voor Microsoft Teams telefonie

Partners & Certified Purple

Optimaal voorzien in klantbehoeften door voortdurend te ontwikkelen op diverse kennisgebieden. Wij stoppen niet tot we het beste kunnen geven. Purple heeft de certificaten, skills, ervaring én de partnerships.

Strategie

Elk goed plan start met een strategie. Een plan dat draait om jou. De strategie bepaalt de executie. Hoe gaat de technologie jouw mensen en organisatie straks helpen? Welke visie bestaat hierover? Wat is er nodig aan oplossingen en services? En hoe nemen we mensen mee in de verandering?

Door behoeften vooraf in kaart te brengen en hierin te adviseren, ontstaat er een gestructureerd plan dat de weg voorwaarts helder maakt. Daar maken we goede afspraken over. Het is een evenwichtskunst waarin de harde kaders van de techniek even belangrijk zijn als zacht verandermanagement. Dankzij die visie zijn we zowel sterk in strategie als in executie.

Implementatie

Implementatie

Aan de slag! Wanneer de beste oplossing voor telefonie, contactcenter en/of cloud collaboration voor jou bekend is, gaan we deze technisch configureren. In deze fase bereiden we het gekozen platform voor. Daar koppelen we de gevraagde services aan zodat het perfect werkt voor jouw organisatie. Samen werken we het adoptieplan uit met trainingsmaterialen, maar ook een communicatieplan met content, berichtgeving en meer.

Ook weten wij hoe je het best kunt omgaan met weerstand in de organisatie bij het adopteren van nieuwe IT-oplossingen. Zo kunnen we jou ontzorgen, adequaat ondersteunen en samen toewerken naar een succesvolle uitrol op werkelijk alle niveaus. 

Adoptie

Adoptie

Wij geloven dat echte waarde niet enkel in de techniek zit, maar vooral in effectief gebruik en adoptie. Het draait om mensen! Hoe werkt bellen met Microsoft Teams, hoe gebruik ik het contactcenterplatform, wat is omnichannel, wat zijn de mogelijkheden voor rapportages en CRM-integratie?

Kortom: met cloudtechnologie zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen laten we de organisatie en de medewerkers kennismaken met de wereld van Purple. Door een pad uit te stippelen dat we actief, gedurfd en innovatief insteken met trainingen, apps, gamification en on demand video.

Support

Support

Ondersteuning vanuit partnership. Nadat je de migratie naar de nieuwe oplossing hebt gemaakt en de systemen en services in gebruik hebt genomen, zorgen we voor functionele en technische ondersteuning. Zo blijven we iedere stap van het proces betrokken.

Wil je nieuwe functionaliteiten of tools proberen? Een cloud roadmap uitwerken? Een business continuity plan opzetten of hulp bij het ontwikkelen van cloud service management binnen de organisatie? Dan is het goed om te weten dat we hier ruime ervaring in hebben.

Wat kan Purple voor jou doen?

Cloud telefonie via Microsoft Teams in ruim 60 landen

Anywhere365: het omnichannel klantcontactcenter

Van strategie en implementatie, naar adoptie en support