Terug naar nieuws

Anywhere365®: het omnichannel klantcontactcenter

Anywhere365® stelt organisaties in staat om communicatie met klanten sterk te verbeteren. Het doel? Het creëren van de ultieme klantervaring. Door onze intensieve en langdurige samenwerking met Anywhere365® is er weinig dat wij niet weten over het meest geavanceerde dialogue cloudplatform op de markt. We hebben het geïmplementeerd bij internationale Enterprises, maar ook bij een groot aantal MKB-organisaties. 

Neem contact met ons op

De perfecte combinatie voor jouw klantcontactcenter

Klaar om het klantcontact naar een nieuw niveau te tillen? Met de uitgebreide set aan intelligente functionaliteiten van Anywhere365®, zoals call recording, social media integraties en dialogue intelligence zijn de mogelijkheden eindeloos. En vergeet ook de uitgebreide rapportagemogelijkheden niet, waardoor verdere optimalisatie van eerder verborgen serviceprocessen mogelijk wordt. Anywhere365® is volledig geïntegreerd met Microsoft Teams en daardoor ook de ideale keuze als Microsoft de kern is van jullie IT-architectuur. De software draait in de Azure Cloud en maakt gebruik van o.a. Sharepoint Online, PowerBI. 

Anywhere365® is de eerste vendor ter wereld die gecertificeerd werd door Microsoft en ook Gartner heeft het uitgeroepen tot de beste keuze voor een native Teams klantcontactcenter (honorable mention Magic Quadrant for Contact Center as a Service).

Leestip: onze samenwerking met Anywhere365® in de DLL klantcase

Purple is Anywhere365 Partner of Excellence

Sinds begin 2022 is Anywhere365® gestart met een nieuw partnerprogramma, het Partnership Program. Het programma kent drie niveaus: Certified, Premier en Partner of Excellence. Sinds deze aankondiging is het team van Purple direct aan de slag gegaan met diverse trainingen en toetsingen om deze status te behalen.

Onderdeel van het programma is bijvoorbeeld het behalen van alle benodigde certificeringen. Deze certificeringen zijn verdeeld over diverse niveaus en onderdelen waarmee het kennisniveau van partners wordt getoetst. Ook is er uitgebreid gekeken naar onze huidige klanten die gebruik maken van Anywhere365®. Dit om hun ervaringen te kunnen verzamelen en analyseren. Daarnaast hebben we gezamenlijk een strategie opgezet om bestaande en nieuwe klanten aan Purple als Anywhere365® partner te binden. Het resultaat? De hoogste certificering: Anywhere365® Partner of Excellence. Het betekent dat wij partner zijn van het hoogste niveau, waardoor we organisaties nóg beter kunnen helpen met geweldige contactcenteroplossingen.

Lees meer over over de Partner of Excellence status van Purple 

Purple UCC Factory

De implementatie van een klantcontactcenter vraagt om precisie, kennis en een gestructureerde aanpak om de impact op jouw organisatie te minimaliseren. Bereikbaar zijn voor jouw klanten is daarmee het belangrijkste doel. Onze experts hebben het migratietraject naar Anywhere365® geoptimaliseerd met een stapsgewijze aanpak die doorzichtig is, snelheid geeft en schaalbaar is. Hierdoor zijn we in staat om jouw klantcontactcenter snel om te bouwen en te migreren naar Anywhere365®. Maak kennis met de Purple UCC Factory: de maximale controle voor een succesvolle en volledig ontzorgde migratie.

Purple heeft de UCC factory ontwikkeld om flexibel in te spelen op de snelgroeiende vraag van onze klanten naar Anywhere365®. Deze aanpak is gebaseerd op een intelligente intake- en designprocedure, zodat we een klantcontactcenter bouwen die aansluit op alle wensen. Door een slimme samenwerking met de klant gaan we voor een snelle configuratie, leerzame gebruikers- en supervisortraining en vlotte livegang. Dit samen vormt een uitstekende basis om verder te kijken naar de mogelijkheden met dialogue intelligence, CRM, Back Office integratie en omnichannel mogelijkheden zoals (web)chat, bots en social media integratie.

Waarom de Purple UCC factory?

  • Effectief, snel en schaalbaar:
    Onze specialisten kennen Anywhere365® als hun broekzak en zijn bekend met alle denkbare klantcontactcenter oplossingen en callflow scenario’s. Of het nu gaat om de receptie, de klantenservice, de helpdesk of het salesteam; het is mogelijk om alle wachtrijen en voice- en chatberichten vanaf één platform te managen.
  • Precisie en structuur: 
    Onze bewezen aanpak biedt overzicht, controle en transparantie. Je weet precies hoe het ervoor staat en wanneer het tijd is voor de migratie. Geen complexe verhalen, gewoon simpele stappen en een rechtdoorzee aanpak.
  • Quality-by-design: 
    Purple levert oplossingen die werken. We betrekken de klant bij iedere stap en valideren de informatie op meerdere momenten in het proces. Zo weten we zeker dat we een solide design hebben en daarbij testen we het klantcontactcenter zelf en jouw eigen gebruikers toetsen dit ook. Alles voor een succesvolle livegang.