Terug naar nieuws

Purple is Microsoft Solutions Partner Modern Work

Een nieuwe mijlpaal! Purple is Microsoft Solutions Partner for Modern Work, één van de zes belangrijke oplossingsgebieden van Microsoft. Samen met de Calling for Microsoft Teams specialisatie bewijzen we onze diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en behaalde successen in het implementeren en beheren van de Microsoft Teams Calling oplossingen bij onze klanten. 

Modern Work Specialist Calling for Microsoft Teams

De Solutions Partner for Modern Work laat zien dat Purple in staat is om jou te helpen met het behalen van klantsucces door het verhogen van de productiviteit en het maken van de switch naar hybride werken. Met de Calling for Microsoft Teams specialisatie tonen we onze expertise in het implementeren en beheren van het Microsoft 365 Phone System bij onze klanten.

Om deze kwalificatie te behalen hebben wij een zogenoemde ‘partner capability score’ van 70 of hoger neergezet. Microsoft bepaalt deze score door te kijken naar prestatie indicatoren zoals het trackrecord, klanttevredenheid, onze prestaties als partner en de vaardigheden en overige kwalificaties bij onze werknemers.

Over het Microsoft Cloud Partner programma

Microsoft heeft in oktober 2022 het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program gelanceerd, wat de Gold Partner certificeringen vervangt. Het nieuwe programma identificeert partners met specifieke kwaliteiten en ervaring in zes oplossingsgebieden van Microsoft waar veel vraag naar is bij de doelgroep, te weten: Data & AI, Infrastructure, Digital & App Innovation, Bussiness Applications, Modern Work en Security. Het nieuwe model heeft 2 kwalificatieniveaus: Solutions Partner en specialist/expert, en Purple is dus Solution Partner Modern Work, en specialist/expert in Calling for Microsoft Teams.

De voordelen

Onze kwalificatie als Solutions Partner for Modern Work brengt jou voordelen, zoals:

✅ Het implementeren en beheren en van Microsoft 365 oplossingen, inclusief adoptie en training
✅ Personalisatie door de implementatie en moderne beheerservices voor Windows en Windows 365
✅ 
Efficiënter communiceren en samenwerken door het combineren van chat, vergaderen en bellen dankzij het implementeren, adopteren en beheren van Microsoft Teams, Microsoft Teams-telefonie, Microsoft Teams-devices en meeting rooms.
✅ 
Diensten en oplossingen adviseren en implementeren voor klant contact centers
✅ Het benutten van k
ennis en expertise, het versterken van cultuur en communicatie en het versnellen van vaardigheden en groei
✅ 
Voldoen aan de specifieke behoeften van jouw klanten door het bouwen van aangepaste apps en oplossingen op het Microsoft 365-platform

Empower People to Connect!

We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de samenwerkingen die hebben ons geholpen om deze status te behalen. Daarnaast gaan de credits naar Team Purple voor het fantastische werk en de onverzettelijke inzet die hebben bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Alles wat we doen draait om mensen. De verbinding met onze klanten, partners en met elkaar als collega's staat voorop.

Wij krijgen energie van het door ontwikkelen van onze Microsoft-oplossingen en nemen je graag mee in de digitale transformatie. Op naar de volgende kwalificatie en specialisatie!

Over Purple

Wil je jouw ambities nog groter maken en groei realiseren voor klanten? Dan ligt de wereld van Purple aan je voeten! Met onze schaalbare telefonie-oplossingen zorgen we dat je efficiënt kunt werken en vloeiend kunt communiceren, waar en wanneer jij dat wilt.

Oprecht partnership, begrip van organisatorische uitdagingen en langetermijnvisie op het gebied van techniek, service management en adoptie staan voorop binnen onze samenwerking. Modern Communication & Collaboration, noemen we dat. Wij hebben jarenlange ervaring met cloud- en telefoniemigratie oplossingen van Microsoft en Anywhere365. Van strategie en visie tot technische implementatie, en van adoptie tot ondersteuning en servicemanagement: we zijn in staat om deze succesvol en minder complex te maken voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op