Terug naar nieuws

Developers Willem en Danny werden ‘purple’. Waarom?

Bij Let’s Go Purple zijn we trots op ons snelgroeiende Development team, bestaande uit gepassioneerde individuen die gedreven worden door de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Momenteel bestaat ons team uit vijf getalenteerde professionals, maar de groei stopt hier niet. We investeren graag in de ontwikkeling van eigen oplossingen, waarmee we onze marktervaringen vertalen naar concrete producten en diensten.

We kijken met grote interesse naar de bedrijfsprocessen van onze klanten. Deze inzichten vormen namelijk de basis voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten, waardoor we onze klanten en de markt meerwaarde kunnen bieden. Hierbij streven we naar optimale, efficiënte, praktische en kosteneffectieve oplossingen die organisaties ontzorgen en hen in staat stellen zich te concentreren op wat écht belangrijk is.

Oplossingen die bedrijven transformeren

Het Development team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe Purple services, producten en innovatieve oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe applicaties of handige tools in relatie tot onze telefonie diensten, maar bovenal ontwikkelen we oplossingen om de bereikbaarheid van bedrijven te optimaliseren, om klantinteractie te verbeteren en de beheersbaarheid en flexibiliteit van communicatiekanalen te vergroten. Er spelen momenteel veel ontwikkelingen in de markt waar organisaties handig gebruik van kunnen maken. Bij Purple werken we aan oplossingen die dit mogelijk maken! 

Onze kennis van de markt en ervaring met bestaande oplossingen, gecombineerd met klantervaringen, maakt dat we een goed inzicht hebben in klantvraag, praktische wensen en zakelijke kansen. Doordat we een divers klantenbestand hebben, weten we goed wat er speelt, maar ook wat organisaties zoeken én belangrijk vinden.

Regelmatig ondervinden we de limitatie van bestaande oplossingen: ze zijn inflexibel, instabiel en complex te beheren. Voor organisaties die snel willen inspelen op ontwikkelingen zoals AI en integraties van hun communicatiekanalen, is dit een probleem. De wereld van IT, cloud en telefonie is continu in ontwikkeling. Daarom wil Purple hier (pro-)actief op in kunnen spelen, door complete, werkende en efficiënte oplossingen te bieden. 

De kracht van samenwerking

Als Purple kijken we naar de toekomst en werken we enkel met de nieuwste technologieën. We werken bijvoorbeeld nauw samen met Microsoft.  Zo bouwen we onze oplossingen met Microsoft-technologie óf we bouwen ertegenaan. Bijna ieder bedrijf is wel bekend met Microsoft-technologie, wat de inzetbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid van onze services en oplossingen ten goede komt. 

Op dit moment zijn we bezig met onze nieuwste oplossing, die we op het nieuwe Azure Communication Services (ACS) aan het bouwen zijn. Sinds vorig jaar is Purple betrokken bij het Microsoft tab programma voor ACS, en hebben we inmiddels meerdere feature suggestions gedaan die door Microsoft zijn opgepakt. En die samenwerking wordt steeds intensiever, nu onze eigen producten in een verder stadium van gereedheid zijn. 

Purple Assistant: innovatieve tool voor nummerbeheer

Een ander recente, belangrijke ontwikkeling is de lancering van onze eigen Purple Assistant: een slimme en unieke tool voor nummerbeheer, ook wel DID-management genoemd. Veel organisaties onderschatten het beheer van hun telefonieomgeving en hun vaste en mobiele telefoonnummer. Purple Assistant (PA) is speciaal ontwikkeld om jouw nummerbeheer makkelijker te maken. Van het managen van telefoonnummerblokken en het toewijzen van telefoonnummers aan gebruikers en adresboeken, tot het beheren van call queues en auto attendants: met PA doe je dit snel, eenvoudig én veilig. En dat direct vanuit Microsoft Teams! Onze gebruikers zijn laaiend enthousiast, en dat is iets waar we écht trots op zijn. We blijven continu bezig met nieuwe features en functionaliteiten, zodat het meer en meer een full service tool wordt.

Bouw mee aan de toekomst

Wil jij ook meebouwen aan onze services en producten? Bekijk onze vacatures, solliciteer en wordt deel van ons team!

Bekijk vacatures