Terug naar services

Microsoft Teams: één kanaal voor al je communicatie

Altijd bereikbaar voor klanten en collega's, ongeacht de locatie waar je je bevindt of het apparaat dat je gebruikt? Dat kan met Microsoft Teams! De voordelen:

✅ Ultieme bereikbaarheid met dekking in 65+ landen
✅ Volledige ontzorging: Purple neemt de volledige migratie van je over
✅ Aanzienlijke kostenbesparingdoor VoIP-telefonie
✅ Geautomatiseerde afhandeling van gesprekken met behulp van keuzemenu's
✅ Verbeterd servicemanagement door uitgebreide rapportages

Vraag direct een demo aanDoe de map & gap analyse

De voordelen van telefonie via Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé tool voor hybride samenwerken, en dat laat Purple jou graag ervaren! Met Microsoft Teams als jouw nieuwe telefonieomgeving zorg je voor ultieme bereikbaarheid, ontzorging op elk vlak en een (niet onbelangrijke) besparing van de telefoniekosten. Daarbij zorgt een geautomatiseerde afhandeling van gesprekken voor een soepele workflow en wordt servicemanagement flink verbeterd. Dus, waar wacht je nog op? Let's Go Purple!


Ja, dit heb ik nodig

 

Manages SIP: uitgebreide telefoondekken met Teams Telefonie

Ook hebben we een eigen volledig beheerd telefonienetwerk met dekking in meer dan 60 landen. Dankzij Managed SIP worden alle telefoonnummers en bel-abonnementen vanuit één oplossing en bij één partij beheerd. Het resultaat? Flexibel, schaalbaar en betaalbaar!

Landen met dekking in onze Managed SIP oplossing voor Microsoft Teams telefonie

 

Migreren naar Microsoft Teams

De transitie naar een moderne cloudtelefonie oplossing in Microsoft Teams kan uitdagend zijn, maar is niet iets om tegenop te zien! Purple heeft de expertise en maakt de overstap naar deze nieuwe omgeving gemakkelijk door een stap-voor-stap aanpak. Zo zorgen we ervoor dat:

✅ Je geen last hebt van storingen of onbereikbaarheid
✅ Alle telefoonnummers worden omgezet naar de nieuwe telefonieprovider of aan te sluiten op je bestaande telefonieprovider

Zo wordt het proces iets om naar uit te kijken: binnen no-time is de telefonieomgeving probleemloos gemigreerd.

Purple's SBC-platform: wat is dat?

Purple beheert haar eigen SBC-platform in de cloud. Dit is een volledig beheerde koppeling tussen Microsoft Teams en het telefonienetwerk die ervoor zorgt dat je met Microsoft Teams kunt bellen en gebeld kunt worden. Wij beheren het SBC-platform voor jou, zodat jij kunt focussen op andere zaken. Eenvoud, ontzorging en betrouwbaarheid. 

bellen met microsoft teams

Succesvol in bellen met Microsoft Teams

De transitie naar een moderne cloudtelefonie oplossing in Microsoft Teams kan uitdagend zijn, vooral als je niet de juiste kennis in huis hebt. Purple heeft de expertise en maakt de overstap naar deze nieuwe omgeving gemakkelijk door een stap-voor-stap aanpak die garant staat voor een succesvolle migratie en bewezen resultaat. 

bellen met microsoft teams

Waarom Purple?

Managed Services

Purple levert telefoniediensten in 60+ landen. Samen met cloud telefonie via Microsoft Teams en klantcontactcenter via Anywhere365 kunnen we een compleet pakket leveren, implementeren en beheren.

Van concept tot service

Purple investeert in duurzame partnerships en begeleidt klanten van concept tot strategie en van implementatie tot service. Onze support gaat ook na het project verder te ondersteunen bij nieuwe ontwikkelingen en kansen.

The people side of change

Purple begrijpt het belang van gedegen gebruikersadoptie en verandermanagement. Onze aanpak is doelgericht, effectief en bewezen. De waarde wordt pas verzilverd als de geleverde oplossing ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Succes door expertise

Met 35+ jaar ervaring bieden onze specialisten een bewezen trackrecord met Gold partnerships, brede marktkennis en (inter)nationale Enterprise en MKB klanten. We weten wat er speelt, wat de klant drijft en wat de uitdagingen zijn. 

Innovatie en nieuwe technologie binnen handbereik

Purple heeft met zijn strategische partnerships met Microsoft en Anywhere365 toegang tot de allernieuwste oplossingen en services. We participeren in 'early adopter' programma's en zoeken naar innovatieve toepassingen.

Map & Gap analyse

Nog niet overtuigd of Microsoft Teams Telefonie voor jouw bedrijf de beste oplossing is? Met de Map & Gap analyse krijg je direct inzicht in de huidige- en gewenste situatie van de communicatiestrucuur binnen jouw bedrijf. Waardoor medewerkers nog efficienter kunnen werken.

Start analyse

Cloud telefonie via Microsoft Teams in meer dan 60 landen

Anywhere365; het omnichannel klantcontactcenter

Van strategie en implementatie, naar adoptie en support